Laminaatti- tai puulattiat ovat valtava bonus monista syistä. Koska puu on luonnollista, voit olla varma, että tämä on look, joka ei koskaan mene pois muodista. Samalla se on yleensä erittäin kestävä ja helppo pitää puhtaana, koska siinä ei ole pieniä rakoja lian ja bakteerien takertumista varten (toisin kuin matossa, joka on valmistettu pienistä kuiduista).
Puulattiat sopivat lähes kaikkiin sisustustyyppeihin, ne tekevät tilasta vaaleamman ja luonnollisemman, ja ne ovat yleensä loistava valinta monille ihmisille.
Mutta laminaatilla ja puulattioilla on myös haittapuolensa ja heikkoutensa, ja ne voivat olla jollain tapaa hieman vähemmän käytännöllisiä tietyissä tehtävissä. Siksi on hyödyllistä tietää, kuinka voit hyödyntää näitä lattioita ja välttää joitain sudenkuoppia. Lue ja katsomme joitain parhaita vinkkejä.
Hanki matto
Vinkki numero yksi on hankkia matto. Tämä antaa sinulle puulattian ja maton edut yhdessä. Kovapuulattia on hienoa, kunnes haluat makaamaan maassa tai kunnes haluat nousta sängystä yöllä ja on jäätävän kylmä. Maton omistaminen antaa sinulle palan pehmeyttä ja lämpöä, jota voit kohdella kuin mattoa ja kissasi rakastaa sinua. Se tekee myös erittäin helpoksi puhdistaa, jos jotain roiskuu, sillä matot voivat mennä suoraan pesukoneeseen.
Hanki tossut huonekaluihisi
Tuolitossut ovat pieniä pehmeitä pehmusteita, jotka kiinnität tuolin jalkojen pohjaan. Ajatuksena on, että niiden avulla voit liu’uttaa tuolit sisään ja ulos pöydän alta a) naarmuttamatta lattiaa tai b) aiheuttamatta paljon ääntä. Ne ovat välttämätön lisävaruste jokaiseen kotiin, jossa on puulattia, ja ne säästävät sinut nopeasti pilaamasta kotisi uutta ilmettä.
ylläpitää
Kovan lattiasi huolto pitää sen näyttävän parhaimmillaan. Haluatpa sitten käyttää vai haluatko vain kiillottaa tämän toisinaan uudelleen voi olla suuri merkitys sen varmistamisessa, että kotisi näyttää hyvältä 24/7.
Käydä salilla
Jos pidät kotoa treenaamisesta, muista, että tämä voi olla hankalaa laminaattilattialla. Sen lisäksi, että painallusten tekeminen kovalla ja anteeksiantamattomalla lattialla on hankalaa, et myöskään halua laittaa käsipainoja sen päälle. Harjoitusmaton tai kaksi voi ratkaista tämän ongelman tehokkaasti.
Hanki robottipölynimuri
Nämä pienet asiat eivät ole mahtavia matolla, koska niissä ei useinkaan ole tarpeeksi imukykyä saada likahiukkaset syvältä maton kuitujen välistä. Mutta jos sinulla on puulattia, kaikki lika ja pöly vain jäävät sen päälle, mikä tekee robottipölynimureista paljon tehokkaampia ja varmistaa, että kotisi näyttää paljon puhtaammalta ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään töitä.

Comments are closed.